ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Co je "silové či totemové zvíře"?

Co je to " silové nebo-li totemové zvíře " ?

Každý člověk má ve své duši ukrytého svého duchovního ochránce právě v podobě silového zvířete, které je silně spojeno s jeho spirituálním růstem, psychikou i konkrétními vlastnostmi. 

Šamani pracují s verzí, že zde máme dolní, střední a horní svět. Silová zvířata, jsou nápomocné bytosti z dolního světa.

Naši duchovní rádci, ochránci, učitelé a průvodci. Můžeme díky nim poznat více sami sebe a tím i druhé. Poskytují nám ochranu, dodávají sílu, přináší nám do života více moudrosti, učí nás pracovat s našimi strachy a stíny nebo naopak vyzdvihnout naše dary a propojit se sami se sebou. 

Také bych ráda zmínila, že žádné silové zvíře není víc či míň. Můžete mít jako totem třeba medvěda, jaguára, vlka, žirafu, sovu, ale i motýla nebo vážku. Každý totem je unikát a je ceněný, právě pro své vlasnosti, schopnosti i způsob žití. Tak jako je například slon velké zvíře, nemůže vám poskytnout neviditelnost jako liška nebo zvíře menšího vzrůstu. 

Spojení se svým silovým zvířetem můžete podpořit i tím, že si jeho vyobrazení umístíte na vámi viditelné místo. Vyobrazení může být v podobě obrazu, sošky, plyšáka, nálepky nebo třeba tapeta na telefonu. Zkrátka a dobře ať na něj během dne několikrát vidíte. Učiníte tomu tak pro větší propojení a posílení vašich schopností a vlastností s ním spojených. 

Pokud cítíte volání a máte zájem podpořit vaši práci s vaším silovým zvířetem a přejete si tak učinit skrze obraz, obraťte se na mě a společně najdeme cestu.

Pro představu jak probíhá tvorba obrazu vašeho silového zvířete a jak si jej můžete objednat, jsem pro vás vytvořila článek, který najdete taktéž zde na webu v sekci Blog. 

Chtěla bych připomenout, že i přesto, že pro vás udělám to nejlepší co umím, hlavní práce je vždy na vás. 

 

Přihlásit se

Orel Bělohlavý

Vytvořit účet

Svíčka na míru - střední