ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Recenze

Recenze od klientů

Komunikace se zvířáty

10.5.2024

Unikátní možnost, jak řešit problémy svého mazlíčka nad rámec běžné péče. Ať už se potýkáte s fyzickými či psychickými problémy u svého zvířete, tohle je skvělá pomoc jak samostatně, tak jako doplněk ke klasické terapii.

 Může se to sice zdát nereálné a "úplně mimo", ale zkušenost je nepřenositelná. Pokud se potýkáte s něčím, s čím už si nevíte rady, doporučuji vyzkoušet.

Markétin Zvěřinec, zvířecí salón

 

2.5.2024

Paty je úžasná jemná a citlivá bytost. Pomohla mi předat zprávu mému zesnulému psímu kamarádovi Danečkovi a získat od něj informace zpět. Nemám důvod pochybovat o jejím nadání. Sama se zvířaty lecos vykomunikuji, ale zprávy přes duhový most posílat neumím. Vřele její služby všem doporučuji.

Milena Zoe Raková

 

30.4.2024

Paty mi pomohla v mojí zlatou láskou.

Je to velký Učitel, jen jsem nerozuměla, čemu mě přišel učit. Sám si Paty vyhledal a všechno řekl. Děkuju, Paty, za tu možnost! 

Slávka Zavadilová

 

21.4.2024

Spojení ze psem?

Pokud hledáte nový způsob, jak prohloubit  vztah se svým psem a lépe porozumět jeho potřebám, konzultace telepatie se psem může být tou správnou volbou.Tato služba nabízí fascinující pohled do mysli vašeho psa a umožňuje vám komunikovat s ním na úplně nové úrovni. Jedním z nejzajímavějších prvků této služby je možnost komunikovat s vaším psem pouze na základě fotografie. dokáže získat informace o zdraví vašeho psa, co bylo předmětem naší konzultace- může to být neocenitelný nástroj pro zlepšení péče o vašeho chlupatého přítele.

Celkově je konzultace a porozumění se psem nejen zajímavou zábavou, ale také užitečným nástrojem pro zlepšení vztahu mezi vámi a vaším mazlíčkem. Doporučujeme tuto službu všem majitelům psů, kteří chtějí prohloubit svůj vztah se svými čtyřnohými přáteli.

Nicole Lypinská

21.4.2024

Na službu komunikace se zvířaty jsem narazila náhodou a dlouho váhala,  zda se na Patricii obrátit. 

S jednou svoji kočičkou řeším vyprazdňování mimo wc a její fixování na mě. 

Poslala jsem mailem otázky,  které řeším ve svojí hlavě její fotky a popis situace.

Výstupem byla odpověď,  komunikace mezi Zlatuškou a Patricií a pro mě znamená ujasnění situace,  úleva a potvrzení,  že se máme rády.

Doporučuji všem majitelům nejen koček ? ať je nám všem spolu ještě lépe!

Lu Stehlíková

 

14.4.2024

Rozhodně doporučuji!!! Od té doby co nám na dálku pomáhá s naším neurotickým pejskem, se u nás situace  konečně obrací k lepšímu. Jsem vděčná za každé zlepšení! Díky moc!

Marcela Fojt

 

11.4.2024

Ráda bych doporučila skvělou komunikátorku se zvířaty. Díky svému přístupu a schopnosti porozumět zvířecím signálům dokázala navázat hlubší spojení s mými kočkami a porozumět jejich potřebám. Její empatie a citlivost vůči zvířatům jsou opravdu úžasné. Doporučuji ji všem, kteří hledají profesionálního komunikátora se zvířaty. Stačí jméno a fotografie domácího mazlíčka a můžete se ho zeptat na cokoliv. Děkuji za pro mě novou zkušenost a úžasný přístup.

Dita Pospíšilová Dvořáková

 

26.3.2024

Patricie je úžasná bytost ?‍♀️pomohla mi už několikrát spojit se s mými pejsky a uvědomit si, co jsem u nich neviděla. Krom pomoci s komunikací se zvířátky, také maluje nádherné obrazy silových zvířat. Mám od ní doma překrásnou lišku?, která si mě okamžitě zavolala, jak jsem ji uviděla. Občas mám pocit, že v mém pokoji ožívá a podporuje mě v mém tvoření. Děkuji, že jsi. 

Lenka Schneiderová

 

20.3.2024

Patricie je úžasná bytost 

Ze srdce děkuji za zprostředkování zprávy s mým úžasným psím andělem, který už opustil planetu i spojení se současným psím andělem. Jsem tolik dojatá a šťastná.

Ivana Maj

 

1.3.2024

Patrície je opravdové sluníčko a je velmi šikovná. Požádala jsem o komunikaci s mojí fenkou, která má problém s ostatními pejsky a do teď jsme netušili, jak ho vyřešit. Odpověď mě tolik chytla za srdíčko a teď už víme, co změnit a jak na naši fenku, tak aby byla spokojená ona a zároveň mohli tento problém vyřešit, tak aby jí to bylo příjemné. Nejvíce od srdíčka děkuji 

Daniela Kozlová

 

26.2.2024

S paní Patricií jsem se domluvila na komunikaci s mojí fenkou Laurou.

Minulý rok byla hodně nemocná a byla na tom hodně špatně, ale vše se stabilizovalo. Nicméně mě to hodně vzalo, souviselo to i s mým duševním nastavením a mým zdravím.

Chtěla jsem vědět, jestli je Laura zdravá, jak se cítí, jak se má a jestli je šťastná. Upřímně jsem se bála odpovědi, protože mám pořád v sobě vnitřní strach, který vznikl ten loňský rok a strach mi bránil naplno si užívat čas s Laurou.

Odpověď od mé Laury byla pro mě proto velmi emotivní, protože mi vzkázala věci, které jsem si přesně řešila v sobě a hlavně mi tato komunikace pomohla ve zvědomění si, že Laura je zdravá a šťastná a je potřeba konečně zahodit ten strach a užívat si s ní ten život naplno jako předtím.

Moc děkuji za tuto možnost. Velmi si toho vážím a můžeme s Laurou konečně zase začít znovu a radostně.??

Adéla Rožcová

 

25.2.2024

Škoda, že sa tých hviezdičiek nedá dať viac ako 5. 

S tvá levandulová ( Láska Päty ) sme sa dohodli na rozhovore s mojím psíkom.  Môj psík je už niekoľko rokov na druhej strane a zomrel nepekným spôsobom. 

Chcela som vedieť či sa má dobre, či smrť preňho nebolo požehnaním a či je niečo čo mi chce odkázať. 

Z správy, ktorú som dostala som bola dojatá, plakala som a bola šťastná pretože som vedela, že sa má dobre. 

A to bolo pre mňa dôležité. Konečne pociťujem kľud na duši.

Správu som dostala v daný deň, s maximálnou citlivosťou.  A úplná topka bola to, že v daný deň som dostala aj od môjho havina znamenie s hora. 

Ďakujem za túto možnosť. Vrelo to odporúčam každému majiteľovi zvieratiek

Dominika Pecúšová

 

24.2.2024

Úžasná osôbka

Popis môjho psíka sedel na 1

Odkaz od neho skúsim splniť a dať mu viac dôvery

Ďakujem ?❤️

Jarmila Krátká Vladová

 

24.2.2024

Dnes som sa spojila s touto krásnou bytosťou, ktorá komunikuje telepaticky so zvieratkami. Dostali sme od nášho psíka krásne odkazy a som za to veľmi vďačná.. Dokonca mi odkázal, že sa mám uberať cestou telepatie.. Krásne, ešte raz ďakujem a vrelo odporucam

Katarina Kurinec

Recenze od klientů

Nákup na eshopu

19.2.2024

Koupila jsem pro dceru nádhernou svíčku, paní mi vyšla ve všem vstříc k mé spokojenosti. Balení i doručení vše na 100 %, všem ráda doporučím. ❤️❤️

Jarmila Chýlková

 

1.2.2024

Svíčky od Patricie Vaše oko potěší a Vaši Duši podpoří,

Odlehčí Vás od veškerého pozemského příkoří.

Paty svíčky navibruje a pro Váš záměr přesně naladí,

Pak už jen jejich plamen zapálíte a Vesmír Vás skrze něj pohladí.

A ve stejný okamžik přispěje čistou vesmírnou podporou Vašeho záměru,

Kdy vše dosud těžké ve svém životě přetvoříte v lehkost, radost a nádheru.?❤

Ilona Kubová

 

26.1.2024

Musím říct, že Patricie náramky jsou úžasný a navíc ručně vyráběný s láskou!❤️ Každej náramek má svoje vlastní poselství, což je super a já můžu jedině doporučit! 

Honza Janík

 

20.1.2024

Mám doma sviečku a je naozaj nádherná!!! Plus vám to príde nádherne zabalené a voňavé. Som nadšená. 

Nikola Gergely

 

20.1.2024

Od slečny Patricie máme již několik krásných produktů. Jsem spokojená s komunikací.

Můžu doporučit opravdu s láskou vyráběné náramky z minerálů, dokonce mi sestavila menší pro děti dle jejich znamení. A svíčky, které jsem dávala jako dárek byly velmi cítit energií a ruční tvorba jim dodala sílu.

Kateřina Vítková

 

Přihlásit se

Květ života - Hojnost

Vytvořit účet

Andělská svíčka střední - Láskyplná